Timely Logo
Login

De veilige, slimme en betrouwbare online schoolagenda

Separator

Timely Online Schoolagenda is een online leerlingplanner die opvoeders in staat stelt hun taken uit te voeren en het partnerschap tussen school, huis en gemeenschap versterkt. 

laptop met timely online schoolagenda openbare weergave

Ontdek hoe een tijdige online schoolagenda de gedrukte schoolagenda's efficiënter kan vervangen

Timely Online Schoolagenda is een innovatief organisatie-instrument dat schoolbeheerders en leraren helpt het leven van de leerlingen en de routine in de klas beter te beheren.

schoolleraar blij met het gebruik van timely online schoolagenda om online contact te maken met haar studenten

Verbetert de communicatie

Met Timely Online Schoolagenda kunnen scholen dezelfde soort berichten communiceren als met papieren agenda's, terwijl er meer technologie in de klasroutine wordt gebracht.

Naast het tonen van belangrijke data, klasroosters en opdrachten in real time, kan onze online agenda aanvullend materiaal tonen dat een gedrukte agenda niet kan.

Door alle schoolinformatie en activiteiten op één centrale plaats te bewaren, maakt onze online schoolagenda communicatie eenvoudiger en sneller, bespaart ieders tijd en verbetert de prestaties van het personeel.

Maakt het meer boeiend

Voeg een syllabus, afbeeldingen, video's en zelfs links toe om activiteiten te illustreren. Maak opdrachten en lesmateriaal leuker en gemakkelijker te vinden, bekijken en voltooien voor leerlingen.

Docenten en leerlingen kunnen kiezen hoe ze activiteiten op de leskalender willen zien. Opdrachten en cursussen kunnen op meerdere manieren bekeken worden, waaronder maandelijks, wekelijks en dagelijks.

Tags en categorieën maken het voor leraren gemakkelijker om de inhoud van de klas te organiseren. Filters helpen leerlingen zoeken naar gebeurtenissen, taken en berichten..

twee studenten blij met het gebruik van timely online schoolagenda om lessen en opdrachten te zien
student blij dat timely online schoolagenda op de hoogte wordt gesteld van opdrachten en taken die moeten worden uitgevoerd

Geen vermist huiswerk meer

Omdat alle gegevens in de cloud worden opgeslagen, hebben leerlingen altijd en overal toegang tot lessen en opdrachten. Bovendien is onze digitale studentenplanner volledig compatibel met alle apparaten en platforms.

Ouders kunnen het leren van hun kinderen beter ondersteunen door online toegang te krijgen tot de academische informatie van hun kinderen. Ze kunnen bijvoorbeeld schoolevenementen, ouderraadsvergaderingen en zelfs aantekeningen van leraren bekijken.

Leerlingen kunnen een klas toevoegen aan hun eigen agenda. Ze kunnen ook kiezen om op de hoogte te worden gehouden van komende lessen, lessen en examens. Geen gemiste lessen of opdrachten meer!

Gemakkelijk te gebruiken en aan te passen

Onze applicatie heeft een strakke vormgeving en presentatie, laadt inhoud snel en maakt een intuïtieve navigatie mogelijk voor gebruikers van alle soorten en achtergronden.

Pas eenvoudig het ontwerp van de agenda aan zodat deze aansluit bij het merk van uw school. Onze white label applicatie maakt het mogelijk om het ontwerp aan te passen, inclusief lettertype, kleur en achtergrond.

U kunt ook de naam, het logo en unieke inhoud van uw school toevoegen. U kunt bijvoorbeeld uw gedragscode, beleidsregels, handboek en religieuze inhoud toevoegen.

schoolbeheerders personeel docenten blij dat timely online schoolagenda gemakkelijk te gebruiken is

Welkom in het nieuwe tijdperk van het digitale schoolleven!

Upgrade naar een slimmere online studentenplanner en maak deel uit van de toekomst van het onderwijs.

leraar en student met jone oplossing isge boompjes om te planten, wat betekent dat een timely online schoolagenda een duurzam

Duurzaam!

Wist u dat?

Er is minstens 1 boom nodig om gedrukte planners (100 vellen elk) voor 100 studenten te produceren.

In 2018 bedroeg het totaal aan druk-, schrijf- en krantenpapier 110 miljoen ton.

De productie van 1 ton kopieerpapier produceert broeikasgassen die gelijk staan aan 6 maanden auto-uitlaat.

In de Verenigde Staten vertegenwoordigt papier meer dan 25% van al het vaste afval dat wordt geproduceerd, en slechts een deel wordt gerecycled.

Scholen die gebruik maken van Timely Online Schoolagenda verkleinen hun papiervoetafdruk en dragen bij aan een groenere toekomst!

Slimme Online School Agenda = Veel Mogelijkheden

Beheer de communicatie tussen school en thuisgemeenschap efficiënter. Ongeacht uw grootte, wij kunnen u helpen.

icon afstudeerhoed Scholen en universiteiten

Scholen, hogescholen en universiteiten

Bewezen oplossing voor zowel particuliere als openbare onderwijsinstellingen. Evenementen op een prachtige manier onder de aandacht brengen en beter in contact komen met studenten, docenten, personeel en het grote publiek.

Ga vandaag nog aan de slag met Timely Event Management Software Solutions.

Bij Timely geloven we dat evenementen de hoeksteen zijn van ervaringen. We streven ernaar technologie te creëren die gemeenschappen samenbrengt en gebeurtenissen verandert in blijvende herinneringen. Reken op ons om u te helpen uw doelstellingen voor evenementbeheer te bereiken.
© 2022 Timely. All right reserved.
magnifiercrosschevron-downchevron-right