Timely Logo
Login

Software voor evenementenbeheer voor scholen, hogescholen en universiteiten

Separator Element

Bewezen oplossing voor zowel particuliere als openbare onderwijsinstellingen. Zet uw evenementen in de kijker en kom beter in contact met studenten, docenten, personeel en het grote publiek.

Onderscheid uw evenementen op de campus met een tijdig evenementenbeheersysteem

Timely is sterk vertegenwoordigd op de wereldwijde onderwijsmarkten. Tot nu toe hebben we samengewerkt met meer dan 2.000 scholen, hogescholen en universiteiten wereldwijd. Vertrouw op Timely voor al uw event management behoeften.

Uitdagingen voor evenementenbeheer in onderwijsinstellingen:

Wij werken al sinds 2012 samen met evenementprofessionals. We kennen de uitdagingen waar onderwijsinstellingen voor staan bij het organiseren en promoten van evenementen.

Lagere en middelbare scholen

studenten die de evenementenbeheersoftware van Timely op school gebruiken
 • U organiseert veel schoolevenementen per jaar en wilt de betrokkenheid van ouders en de aanwezigheid van leerlingen vergroten.
 • Succesvolle evenementen voor fondsenwerving zijn afhankelijk van de kaartverkoop en donaties. De hulpmiddelen die u gebruikt zijn niet nuttig.
 • De communicatie tussen leerkracht en leerling buiten de klas moet worden verbeterd. Huiswerk maken, inleveren en beoordelen moet sneller.   
 • U wilt milieuvriendelijker zijn. Het uitfaseren van gedrukte schoolagenda's zou een goede oplossing kunnen zijn, maar u heeft een duurzame vervanging nodig.

Hogescholen & Universiteiten

 • Het studentenleven op uw universiteitscampus is druk: er worden veel lessen, lezingen en seminars tegelijk gegeven. Het is echter moeilijk om bij te blijven omdat de informatie te veel verspreid is over de verschillende afdelingen van de universiteit.  
 • U organiseert een aantal belangrijke evenementen op uw campus en moet het voor studenten en het grote publiek gemakkelijker maken om zich daarvoor in te schrijven. 
 • U wilt dat uw publiek uw website bezoekt voor evenement tickets en seizoenskaarten, in plaats van deze te kopen bij derde partij ticketing platforms. 
 • Sport-, atletiek- en podiumkunstevenementen zijn een belangrijk onderdeel van het universiteitsleven. U wilt uw publiek op de hoogte houden, de opkomst voor uw evenementen stimuleren en trouwe fans creëren. 
 • U heeft een complete box office oplossing nodig die werkt voor zowel in-persoon als online kaartverkoop, die automatisch de voorraad tickets in real time update, en die toegankelijk is voor mensen met een handicap.
universiteitsstudenten die een evenement bijwonen dat is georganiseerd met Timely-software voor evenementbeheer

Studentenvakbonden, campusclubs en wervingsbureaus

student kijkt naar evenementen van Union Campus Club-evenementen
 • Je bent of wilt een invloedrijke persoon zijn onder je medestudenten. Als actief lid van een studentenvereniging, -vereniging of -club ontwikkel je belangrijke leiderschapsvaardigheden voor je toekomstige carrière.  
 • Je wilt het campusleven en de ervaring van studenten en alumni verbeteren, meer bekendheid geven aan relevante kwesties of de kansen op een baan onder de aandacht brengen van pas afgestudeerden. Je weet dat live en virtuele evenementen een geweldige manier zijn om dat allemaal te bereiken!
 • Er is zoveel aan de hand op hetzelfde moment. Het is moeilijk om alle relevante evenementen die op uw campus plaatsvinden te verzamelen, te presenteren en te verspreiden. 
 • Evenementen worden geleid door de gemeenschap. U hebt uw gemeenschap dus nodig om u en anderen te vertellen wat er gebeurt.

Hoe kan Timely uw onderwijsorganisatie helpen?

Onze eventmarketingtechnologie helpt scholen, hogescholen en universiteiten hun evenementdoelstellingen op vele manieren te bereiken:

Gebeurtenissenbeheer centraliseren

Beheer één of meerdere evenementenkalenders vanaf één enkel platform. Onze webgebaseerde toepassing is rijk aan functies, gemakkelijk te gebruiken en vereist geen software ontwikkeling of web design technische vaardigheid.

Insluiten op uw website

Verbeter de SEO van uw website op een zinvolle manier door de evenementen te tonen die relevant zijn voor uw doelpubliek. Gebruik onze white-label evenementenkalender en onderscheid u van de concurrentie.

Plaats evenementen met veel inhoud

Betrek uw bestaande kijkers en trek nieuwe kijkers aan door persoonlijke en online evenementen te plaatsen die hen interesseren. Voeg media, video's en links toe en trek hun aandacht. Toon uw evenementen met verbluffende kalenderweergaven.

Relevante evenementen importeren

Vul uw agenda eenvoudig met relevante evenementen en laat uw publiek versteld staan. Consolideer uw kalenders, verplaats gebeurtenissen in bulk en vind en importeer automatisch gebeurtenissen uit meerdere bronnen.

Laat gebruikers evenementen indienen

Leg evenementen uit de gemeenschap vast met een formulier voor het indienen van evenementen op uw website. Sta de gemeenschap toe evenementen in te dienen in uw agenda, gratis of tegen betaling, terwijl u volledige controle houdt over de publicatie.

Gemakkelijk evenementen promoten

Plaats evenementen in uw agenda automatisch en in grote hoeveelheden op Facebook en Twitter. Deel evenementen op andere sociale-mediaplatforms. Verhoog de opkomst voor evenementen met geautomatiseerde e-mails en rsvps.

Accepteer online reserveringen

Laat de gemeenschap toe om uw zalen te reserveren op uw website, altijd en overal. Organiseer uw zaalschema's en facturatie. Ken te allen tijde de beschikbaarheid van je ruimte en voorkom dubbele boekingen.

Registraties voor evenementen beheren

Verzamel RSVP's voorafgaand aan uw evenement en controleer de aanwezigen aan de deur. Laat uw gasten met één enkele applicatie zien dat u elke registratie in de gaten houdt. Verhoog uw herhalingsaankopen en inkomsten.

Verkoop evenement tickets online

Verdien geld aan evenementen door tickets te verkopen vanaf uw eigen website, in plaats van verkeer naar ticketing platforms van derden te sturen. Wees er zeker van dat alle betalingstransacties veilig zijn, en dat alle gegevens beschermd zijn.

Verbeter uw evenementen op de campus met de evenemententechnologie van Timely. Boek een demo of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Scholen, hogescholen en universiteiten houden van Timely
en wij houden terug van hen!

Meer dan 150.000 organisaties over de hele wereld vertrouwen op Timely om hun evenementen efficiënter te beheren. Meld u vandaag nog aan en begin een liefdesverhaal u ook. 

Ga vandaag nog aan de slag met Timely Event Management Software Solutions.

Bij Timely geloven we dat evenementen de hoeksteen zijn van ervaringen. We streven ernaar technologie te creëren die gemeenschappen samenbrengt en gebeurtenissen verandert in blijvende herinneringen. Reken op ons om u te helpen uw doelstellingen voor evenementbeheer te bereiken.
© 2022 Timely. All right reserved.
magnifiercrosschevron-down