Timely Logo
Login

Software voor evenementenbeheer voor kerken en religieuze organisaties

Separator Element

De evenementen-app van Timely helpt uw gemeente religieuze evenementen te beheren en het geloof in uw gemeenschap te laten groeien. Werkt perfect voor kerkconferenties, retraites, catechisatielessen, missen en meer.

Inspireer uw kerkleden en leiders met de Timely software voor het beheer van kerkelijke evenementen

Verhoog de betrokkenheid en het aantal leden door gedenkwaardige kerkelijke evenementen te organiseren. Beheer uw kerkagenda, de registratie van religieuze evenementen en het reserveren van zalen gemakkelijk met de oplossingen voor evenementenbeheer van Timely.

Kerken en religieuze non-profitorganisaties Behoeften aan grote evenementen:

Wij werken al sinds 2012 met religieuze organisaties over de hele wereld. Wij begrijpen de uitdagingen die gepaard gaan met het beheren en promoten van allerlei religieuze evenementen.

Kerken, Synagogen, Moskeeën en Andere Religieuze Organisaties

Rabbi die een boek leest Kerken, synagogen, moskeeën en andere religieuze organisaties
  • Over de hele wereld gebruiken kerken nieuwe marketingstrategieën om leden te behouden en aan te trekken, zoals evenementen, video's, live streaming, sociale media en nieuwsbrieven. U wilt niet dat uw kerk achterop raakt. 
  • Evenementen zijn essentieel om actieve betrokkenheid bij het religieuze leven te bevorderen, en uw kerkleden en nieuwkomers een gevoel te geven dat ze erbij horen.
  • Een evenementenkalender op uw website met kerkelijke evenementen is een geweldige manier om bekendheid te geven aan de activiteiten en evenementen van uw kerk, en om uw parochianen op elk moment vanuit hun eigen huis te bereiken.
  • Handmatig elke mis of evenement aan uw website toevoegen is tijdrovend. U hebt technologie nodig om terugkerende evenementen te maken, en automatisch evenementen uit andere bronnen te importeren.
  • U wilt verwante organisaties aanmoedigen om hun evenementen met uw gemeenschap te delen door ze rechtstreeks in de kalender van uw website te plaatsen.
  • Kerkelijke fondsenwerving is altijd al een uitdaging geweest. Om iedereen in uw kerk te kunnen bereiken, moet u online kaartverkoop aanbieden. Op die manier kunnen uw leden kaartjes voor uw religieuze evenementen kopen wanneer het hun uitkomt.
Vrouw die een Bijbel leest Kerken, synagogen, moskeeën en andere religieuze organisaties
Priester die een video opneemt Kerken, synagogen, moskeeën en andere religieuze organisaties
  • Vanwege covid-19 moet u de capaciteit voor al uw kerkdiensten in eigen persoon beperken om aan de gezondheidsprotocollen van de overheid te voldoen. Het aanbieden van gemakkelijke voorinschrijvingen voor kerkelijke evenementen lijkt een goede optie te zijn. 
  • Tempels en kerken zijn plaatsen van samenkomst. Zij worden niet alleen voor de eredienst gebruikt, maar ook voor gemeenschapsevenementen. Door informatie over de beschikbaarheid van ruimtes op uw website aan te bieden en online te plannen, kunt u uw faciliteiten beter beheren en de inkomsten van de kerk verhogen.

Hoe kan Timely uw religieuze organisatie helpen?

Onze technologie voor evenementenbeheer helpt kerken, synagogen, moskeeën en andere religieuze organisaties hun religieuze evenementen efficiënter te beheren, en wel op verschillende manieren:

Activiteiten voor evenementenbeheer centraliseren

Verzamel alle evenementen die in uw gemeente of federatie plaatsvinden. Integreer ze in uw evenementenkalenders. Beheer alles vanaf één enkel platform voor evenementenbeheer.

Insluiten op uw website

Verbeter de SEO van uw website op een zinvolle manier door evenementen die relevant zijn voor uw gemeenschap op te nemen. Gebruik onze white label evenementenkalender en maak hem op maat volgens uw eigen look en feel.

Plaats evenementen met veel inhoud

Houd uw kerkgangers en nieuwkomers op de hoogte van alle activiteiten en evenementen in uw kerk. Voeg media, video's en links toe en trek hun aandacht. Toon uw evenementen met prachtige kalenderweergaven.

Relevante evenementen importeren

Vul uw kalender gemakkelijk met relevante evenementen en verrijk de ervaring van uw kerkleden. Consolideer uw kalenders, en breng gebeurtenissen in bulk over. Zoek en importeer automatisch evenementen uit verschillende bronnen, en optimaliseer uw bronnen.

Laat plaatselijke bewoners evenementen indienen

Leg evenementen uit de gemeenschap vast met een formulier voor het indienen van evenementen op uw website. Laat de gemeenschap evenementen in uw kalender invoeren, gratis of tegen betaling, terwijl u de volledige controle houdt over de publicatie.

Gemakkelijk evenementen promoten

Zet evenementen van uw kalender automatisch en in bulk op Facebook en Twitter. Deel evenementen op andere sociale media platforms. Verhoog de opkomst voor evenementen en kerken met automatische e-mails en rsvps.

Accepteer online reserveringen

Laat leden en personeel uw zalen op uw website reserveren, altijd en overal. Organiseer uw zaalroosters en facturering. Ken de beschikbaarheid van uw ruimten op elk moment en voorkom dubbele boekingen.

Registraties voor evenementen beheren

Verzamel RSVP's vóór uw evenement en controleer de aanwezigen aan de deur. Met één enkele toepassing kunt u uw leden laten zien dat u elke inschrijving op de voet volgt. Verhoog de betrokkenheid en de opkomst van uw leden.

Verkoop evenement tickets online

Haal geld op door tickets vanaf uw eigen website te verkopen, in plaats van verkeer naar ticketingplatforms van derden te sturen. U kunt er zeker van zijn dat alle betalingstransacties veilig zijn, en dat alle gegevens beschermd zijn.

Breng uw kerkelijke evenementen onder de aandacht en ga beter om met uw leden met de evenemententechnologie van Timely. Boek een demo of neem contact met ons op voor meer informatie.

Een inclusieve gemeenschap creëren door religieuze evenementen en vieringen

Timely's software voor evenementenbeheer voor kerken, synagogen en moskeeën helpt religieuze verenigingen om kerkelijke evenementen beter te creëren, te promoten en te beheren. De parochianen van uw kerk zullen bijzonder blij zijn deel uit te maken van zo'n bruisende gemeenschap!

Online kerkdienst

Kerkdienst in eigen persoon

Vakantie Bijbel School

Bijbelstudie

Jeugd Groepen

Gebedsretraites

Workshops Huwelijk

Religieuze vieringen

Fondsenwervingsevenementen

Ondersteunende Groepen

Leiderschaps Opleiding

Gemeenschapsactiviteiten

Zie waarom kerken en religieuze organisaties van Timely houden

Meer dan 150.000 organisaties over de hele wereld vertrouwen elke dag op Timely om hun evenementen efficiënter te beheren.

Ga vandaag nog aan de slag met Timely Event Management Software Solutions.

Bij Timely geloven we dat evenementen de hoeksteen zijn van ervaringen. We streven ernaar technologie te creëren die gemeenschappen samenbrengt en gebeurtenissen verandert in blijvende herinneringen. Reken op ons om u te helpen uw doelstellingen voor evenementbeheer te bereiken.
© 2022 Timely. All right reserved.
magnifiercrosschevron-down