Timely Logo
Login

Plannen Sluiten

Separator Element

Timely is een full-service evenementbeheersoftware met alle tools die je nodig hebt om je evenementen efficiënter te beheren - of je nu je publiek wilt vergroten, je evenementen beter wilt promoten, meer evenementregistraties wilt krijgen of meer tickets wilt verkopen. Bekijk hieronder onze prijsopties en vind het abonnement dat bij u past.

Vertrouwd door meer dan 150.000 evenementmakers wereldwijd

Laat uw evenementenbedrijf groeien met de juiste 
tool voor evenementbeheer

Het maakt niet uit hoe groot je bent of in welk bedrijf je actief bent, wij hebben het voor je. Als je een freelancer of solo-ondernemer bent, meld je dan aan voor onze gratis evenementenkalendersoftware. Als je een kleine, middelgrote of grote organisatie bent, meld je dan aan voor een gratis proefperiode of neem contact met ons op om een ​​demo te boeken, meer te weten te komen over al onze functies en gepersonaliseerde prijzen te krijgen voor onze premium softwareoplossingen voor evenementbeheer.

Gratis Software Voor Evenementenkalender

Gemaakt voor freelancers en individuele ondernemers die net hun evenementenbedrijf starten, een paar evenementen per jaar plaatsen en geen geavanceerde software nodig hebben.

GRATIS
GRATIS AAN DE SLAG

Premium 
Evenementbeheersoftware

Pakketten op maat voor kleine, middelgrote en grote organisaties die meerdere evenementen per maand creëren, importeren en promoten, en evenementen efficiënter willen beheren.

Gepersonaliseerde 
Prijzen

Vergelijk Abonnementen

Gratis Abonnement

✓1 gebruiker

✓1 Evenementenkalender

✓1 insluiten per account

✓Timely label

✓Tot 100 gepubliceerde evenementen

✓Onbeperkte export van evenementen

✓Dashboard beschikbaar in het Engels, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Duits en Nederlands. Openbare interface beschikbaar in diezelfde talen, plus Japans, Koreaans, Deens, Turks, Arabisch en elke andere taal, op aanvraag.

✓Basisontwerpaanpassingen

✓Alleen ondersteuning voor gebruikershandleiding

✓Basis RSVP & ticketing-add-on*

GRATIS AAN DE SLAG

Premium Abonnement

Ons Premium Plan ondersteunt al onze softwareoplossingen: Evenementenkalender, Evenementenboeking, Evenementticketing, Online Training en Online Schoolagenda.

Afhankelijk van uw behoefte en gekozen oplossing, kunt u alles krijgen in het gratis abonnement, plus:

✓Extra gebruikers

✓Extra evenementenkalenders

✓Extra insluitingen per account

✓White-label

✓Onbeperkt aantal gepubliceerde evenementen

✓Onbeperkte import van evenementen

✓Geavanceerde ontwerpaanpassingen

✓Geavanceerde RSVP & ticketing*

✓Meer dan 100 extra functies

We begrijpen dat elke organisatie anders is en mogelijk specifieke vereisten voor evenementbeheer heeft. Daarom bieden we onze premium klanten op maat gemaakte softwareoplossingen en prijzen voor evenementenbeheer.

Start uw gratis proefperiode van 10 dagen of boek een demo voor meer informatie.

*Optionele Ticketing Add-on: verkoop tickets voor evenementen en beheer RSVP's. We rekenen slechts 2,5% + US$ 0,90 per verkocht ticket (de laagste prijs op de markt!).

Waarom eventmanagers over de hele wereld van Timely houden?

Terwijl de evenementenindustrie blijft evolueren en de technologische behoeften van onze klanten blijven toenemen, is er niets dat ons trotser maakt dan onze tevreden klanten. Bij Timely leven en ademen we onze waarden - ze weerspiegelen ons als bedrijf en bepalen hoe we elke dag met onze klanten werken.

(FAQ)Vaak Gestelde Vragen

Hieronder vindt u een lijst met vaak gestelde vragen en antwoorden over Timely's event management oplossingen. Dit gedeelte is vooral nuttig voor wie onze producten in eerste instantie overweegt. Wij hopen dat het u kan helpen er meer over te weten te komen. Deze vragen en antwoorden worden regelmatig bijgewerkt.

Voor meer informatie over de functies van onze producten, training en tutorials, kunt u onze Gebruikersgids raadplegen.

1. Welke softwareoplossingen voor evenementenbeheer biedt Timely?

Timely biedt geïntegreerde oplossingen die kunnen bestaan uit evenementenkalender, evenementreservering, evenemententicketing, cursusregistratie, online schoolagenda, virtueel evenementenbeheer, centraliseren van het evenementenbeheer van meerdere websites, front-end aanmeldingsformulier, en automatische aggregatie en distributie van evenementen.

2. Welke markten bedient Timely?

Timely biedt oplossingen voor evenementenbeheer voor uiteenlopende sectoren en organisaties, waaronder Media en Evenementenbureaus, Scholen, Hogescholen en Universiteiten, Evenementenlocaties, Theaters en Musea, Nonprofits en Goede Doelen, Parken & Recreatie, Destinatie Marketing Organisaties (DMO's) en meer.

3. Op welke website platforms werken de Timely softwareoplossingen voor evenementenbeheer?

Timely kalenders zijn embeddable op een grote verscheidenheid van Content Management Systemen (CMS), waaronder HTML, WordPress, Squarespace, BigCommerce, Weebly, Shopify, Joomla, Tumblr en Drupal.

4. Kan ik mijn kalendercode in meerdere websites embedden?

Ja. Afhankelijk van uw behoeften kunnen wij uw plan zo aanpassen dat het embedopties voor meerdere domeinen bevat. Neem contact met ons op om meer over deze optie te weten te komen.

5. Kan ik meerdere kalenders bij mijn account hebben?

Ja. Onze software biedt een gecentraliseerd platform voor al uw behoeften aan kalenders en evenementenbeheer op meerdere websites. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze optie.

6. Integreert de software-oplossing voor evenementenbeheer van Timely met andere apps en hulpmiddelen voor websites?

Ja, onze oplossing heeft integratie met verschillende Social Media, Mapping, Ticketing, Video Conferencing, en CRM oplossingen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze beschikbare integraties.

7. Welke mogelijkheden heb ik om mijn agenda te migreren naar Timely event management software oplossingen?

Afhankelijk van uw huidige platform zijn er meerdere opties om uw kalendergegevens naar Timely Event Management Software te importeren. U kunt al uw evenementgegevens automatisch importeren, met behulp van onze importeertool, importeren via ICS-bestand, of zelfs CSV-bestand met behulp van onze importeersjablonen.

8. Kan ik evenementen importeren van externe kalenders, websites en sociale media?

Ja. U kunt het ICS-bestand importeren van om het even welk platform dat de evenementgegevens in dit formaat naar uw kalender stuurt. Bovendien kunt u via onze Event Finder oplossing gemakkelijk en automatisch evenementen en hun updates in uw kalender importeren.

9. Kan ik mijn publiek toestaan om evenementen in mijn kalender in te dienen?

Ja. Via ons formulier Frontend Submission (FES) kunt u uw publiek toestaan met u in contact te treden en hun evenementen in uw kalender in te voeren. Als optie kunt u instellen dat deze indiening gratis is of tegen betaling (geld verdienen met Timely software).

10. Kan ik RSVP's krijgen voor evenementen op mijn kalender?

Absoluut! U en toegewezen gebruikers van Timely Software, worden automatisch verwittigd via e-mail, en ook via in-app notificaties. Wij leveren ook het CSV-bestand met gedetailleerde rapporten van degenen die op uw evenementen gereageerd hebben.

11. Kan ik tickets verkopen voor evenementen op mijn kalender?

Ja. Timely biedt een eigen geïntegreerd en ontwikkeld ticketverkoopsysteem als onderdeel van haar software. Neem contact met ons op voor meer informatie.

12. Geeft Timely gratis onboarding training?

Ja. Wij geven ten minste één gratis onboardingsessie aan klanten van onze betaalde producten. Wij bieden meer training voor uw publiek of gebruikers, mocht u dat nodig hebben in onze aangepaste plannen.

13. Welk type klantenondersteuning is beschikbaar voor de klanten van Timely?

Timely biedt ondersteuning aan alle klanten van onze betaalde producten. Bij Timely zijn we toegewijd aan het tijdig beantwoorden van alle support tickets. Doorgaans kunt u binnen 72 werkuren een antwoord van ons Ondersteuningsteam verwachten. Voor onze abonnees op plannen met VIP support ticket status wordt dit teruggebracht tot 24 werkuren.

14. Hoe kan ik meer functies voor mijn agenda krijgen?

Neem contact met ons op. Ons Klanten succesteam zal een afspraak met u maken om de functies te bespreken die het beste bij uw behoeften passen.

15. Kan ik Timely event management oplossingen uitproberen voordat ik een abonnement koop?

Ja. Afhankelijk van de grootte en de complexiteit van uw project en implementatie, kunnen wij u een proefperiode aanbieden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

16. Heeft Timely een Privacybeleid dat voldoet aan de wereldwijde privacywetten?

Timely is toegewijd aan het beschermen en respecteren van de privacy van onze klanten en al onze websitebezoekers. Ons Privacybeleid voldoet aan de wereldwijde beleidswetten, waaronder GDPR.

17. Voldoen de Timely Event Management software-oplossingen aan de wereldwijde privacywetten?

Ja. Al onze software-oplossingen voor evenementenbeheer voldoen aan de wereldwijde privacywetten, met inbegrip van maar niet beperkt tot GDPR, COPPA, CaIOPPa en PIPEDA.

Ga vandaag nog aan de slag met Timely Event Management Software Solutions.

Bij Timely geloven we dat evenementen de hoeksteen zijn van ervaringen. We streven ernaar technologie te creëren die gemeenschappen samenbrengt en gebeurtenissen verandert in blijvende herinneringen. Reken op ons om u te helpen uw doelstellingen voor evenementbeheer te bereiken.
© 2022 Timely. All right reserved.
magnifiercrosschevron-down